Vi har utrolig mange strømleverandører og strømprodusenter i Norge i dag, men en av de aller eldste og mest tradisjonsrike i så måte er Hafslund Strøm, som jo er et kjært navn de går under.

Hafslund er i dag en meget sentral aktør i det nordiske kraftmarkedet og de kan tilby sine kunder et bredt spekter av produkter, eller strømavtaler som det også kalles. Her får vi alt fra avtaler som inkluderer tilgang til nettaviser, spotprisavtaler som er nettbaserte, fastpriser og variabelpriser – med andre ord får du akkurat det du har lyst på hos Hafslund.

Vi sa at Hafslund var en stor aktør, men vet du hvor stor de egentlig er? De har faktisk så mange som 1,1 millioner kunder via sitt eget moderselskap men også mange gjennom eide og deleide selskaper i landet og Norden forøvrig. Dette gjør at de er i en helt unik posisjon og at de derfor kan tilby sine kunder meget gode produkter og betingelser.

Hafslund tilbyr også sine kunder et gunstig bonusprogram som gjelder for et lite utvalg av produkter, og hvis man handler i disse butikkene vil bonuspengene man tjener her godskrevet på din konto hos Hafslund. Neste gang du handler i den samme butikken kan du skrive ut et bonuskort fra nettsidene eller bruker Hafslund-appen slik at du får fratrukket det du har i bonus.

Som kunde kan du også bidra til en satsing på miljøet gjennom å betale 1,50 kroner ekstra pr dag og dette går under navnet Grønt Valg. Et flott initiativ fra kraftgiganten som lar oss vanlige mennesker få bidre på en enkel måte uten at vi egentlig merker det noe spesielt på lommeboken vår.

Det er lett å bestille en strømavtale hos Hafslund og selskapet hjelper deg med hele prosessen – det eneste du behøver å gjøre er å bestemme deg for hvilken strømavtale du vil ha. Hafslund ordner også opp med din gamle leverandør. Selv om du bytter til Hafslund må du fortsette å betale nettleie til ditt lokale kraftselskap. Fakturaen fra Hafslund vil derfor kun inneholde strømforbruket.