Det er vel ingen tvil om at vi har vært innom dette temaet tidligere her på siden, men tørsten etter gode tips synes å være mer eller mindre umettelig. Vi skal snakke litt om hvordan man kan freshe opp hjemmet sitt på en billig og lur måte.

Det er kjedelig å omgi seg med de samme tingene i huset dag ut og dag inn, og det er ikke fritt for at man ofte ønsker å gjøre noen spreke grep for å ‘sprite’ opp hverdagen en smule. Dette er det mange som ønsker å gjøre, men som ikke bestandig har råd til det – så hvordan kan man gjøre det så billig som mulig?

Finnes det noen garasjesalg i nærheten av der du bor? Du vil ikke tro hva folk kaster fra seg og kanskje finner du noe der som du absolutt ikke hadde forventet? Kanskje en kul, vintage stol, en herlig lampe som passer inn i boligen din eller kanskje en matte av et eller annet slag. Kanskje selges det noen billige kunstverk som du synes er stilig, men som eieren er gått lei av. Det er i alle fall smart å legge turen innom ettersom du plutselig kommer over et scoop som du vil sette pris på å ha i din bolig.

Noe annet du kan gjøre er å legge turen innom nett, og kanskje spesielt på Finn.no. Der legges det ut massevis av møbler og andre ting til hjemmet – og mye av dette kan til og med være helt gratis. Folk er desperate etter å kvitte seg med sakene sine, og så lenge du er villig til å kjøre og hente så kan du gjøre noen fantastiske dealer. Det gjelder kort og godt bare å være våken og frempå, og slå til når det dukker opp gode muligheter. En slik metode å gjøre det på kan være spesielt smart hvis du har behov for å innrede en hybel eller en leilighet, og faktisk kan du ende opp med et fullt møblement som ikke koster en eneste krone!