Har du lyst på et godt økonomisk tips? Mange kredittkort kommer med muligheten til å tjene seg bonuspoeng, og disse bonuspoengene kan brukes til mye forskjellig, som for eksempel reiser. Spesielt kredittkortene som er knyttet til Norwegian og SAS, altså Bank Norwegian og Eurobonus gir deg muligheten til poenginnsamling, og dermed altså få fordeler som man kan benytte seg av.

Når det er sagt så må man gjøre det enkelt å samle inn poeng, og dette er spesielt bra på Eurobonus. Du kan bestile Eurobonus som et kredittkort og dermed bruke det som et vanlig kort i alle butikker og dermed samle inn massevis av poeng. Tenk bare når du skal pusse opp huset ditt og du skal betale forskjellige ting! Da blir det for poeng skal du se og for 100 kroner brukt får man 10 poeng. Når man har samlet opp 45.000 poeng har man altså sikret seg et gullmedlemsskap. Husk også på at du i enkelte tilfeller får ekstra godt betalt for bruk av kortet, men klarer man å bli gullmedlem har man gjort det skarpt.

Man får da en rekke fordeler av typen Fast Track på flyplassen samt tilgang til såkalte lounger, og dette gjør at man slipper unna alt maset og levenet i avgangshallen – og det er absolutt en deilig følelse.

Husk derfor at når du skal pusse opp så kan du bruke kortet til å betale med og deretter komme hjem og dekke inn utgiftene man har hatt slik at man ikke får renter på kortet – det er man absolutt ikke interessert i.

Men nok om bonuser: hvis du rett og slett bare har lyst på et kort som har lav rente så finner du de kortene som har de laveste rentene i denne artikkelen.

Det finnes en god del kort å velge mellom der og hvis du er tålmodig å leser litt der så vil du kunne finne et godt alternativ!