Overskriften virker kanskje litt for god til å være sann, og kanskje er den en smule tabloid – men den er ikke mindre sann av den grunn, for det er en god grunn til at vi har valgt nettopp denne overskriften. Ved å gjøre noen grunnleggende grep én gang, kan du i løpet av en årrekke spare tusenvis av krone hvert eneste år – for ikke å snakke om hver eneste måned. Her gjelder det å være lutter øre, for det vi skal fortelle deg i denne artikkelen er særdeles viktig!

Vi har nok snakket om boliglån før, men vi skal gjøre det igjen i denne artikkelen, for vi får rett og slett ikke understreket tilstrekkelig hvor viktig det er at man gjør en god jobb når man skal skaffe seg et lån. Boliglånet er det største lånet vi tar opp i vårt liv, etter all sannsynlighet i hvert fall, og derfor er det viktig at vi gjør jobben skikkelig når vi først har gått til dette skrittet. Her er det enkle ting som gjelder, men å gjennomføre det trenger ikke nødvendigvis å være like enkelt. Gevinsten er allikevel så stor at vi ikke kan få anbefalt dette tilstrekkelig – som de sier: ‘just do it!’.

På denne siden finner du en rekke tilbydere av lån, og dette vil være et godt utgangspunkt for deg i ditt videre arbeid. Det du skal gjøre er å sende inn lånesøknader til alle disse slik at du på en god måte sikrer deg det boliglånet som har de aller beste betingelsene. Hvis du gjør dette er det som sagt mange tusen kroner å spare hvert eneste år, for hus: selv om rentene i dag er lave er det langt i fra alle bankene som har skrudd renten ned like mye, og da er egentlig spørsmålet: hvorfor skal du søke om et lån som betyr at du må betale ned mer der enn et annet sted.

Verre enn dette er det egentlig ikke og dette var kort og godt dagens tips. Gjør jobben skikkelig og du vil garantert ikke angre på det. Enkelte banker vil kanskje kreve at du er totalkunde der for å gi den aller beste renten, og hvis det er et krav så er det bare å gå med på det.